Härlig dag i Linköping

Imorse direkt efter frukost var jag och Freja ute på en 10km pw med Emelie. Vi tog vår vanliga runda runt strömmen, det var en riktigt härlig promenad och ett var nästan inget folk ute så det var lugnt, skönt och svetten sprutade.

Efter lunch packade jag och Freja in oss i bilen för att möta upp hennes moster Agnes för att ta en sväng på mat marknaden. Det fanns hur mycket gott som helst så det var ett stort misstag att äta lunch hemma innan vi åkte men det blev en crêpe i alla fall. När vi skulle gå för att äta upp Krille på hans skola så sprang vi på Frejas andra moster Amanda så vi tog en sväng på marknaden även med henne. Så Freja har fått massa mostermys idag och det är någonting hon verkligen gillar, hon blir alltid lika glad när hon träffar dom.
Tyvärr fick jag ingen bild på Freja och Agnes

När Krille slutat skolan mötte vi upp honom och tog bilen vidare till Ikea. Där började vi med att ta innan vi shoppade loss. Det blev en stol till Freja och lite smått och gott till hemmet. När man är där får man nästan alltid med dig någonting hem hehe

Kommentera inlägget här :