Trött men glad

Första veckan av Nolle-p avklarad. Den har varit rolig, spännade, förfärlig och ännu mera rolig :)
Imorgon blir det en ledig dag eller ja ska på möten men de e ändå ganska soft så man kan ta de lite lugnt imorgon. Ska även tvätta och plocka lite här hemma och fixa det allra sista i gamla lägenhetn så de blir klrt någon gång. Men det har vatir så mycket annat att tänka på den senaste tiden och det har inte stått som prio ett på listan direkt.
Nu blir de att sova som en liten gris!!

Mer död än levade

Hej bloggen, jag har inte skrivit på några dagar eftersom jag är mitt uppe i nolle-p. Så de mesta av tiden går åt dit just nu och så skolan såklart. De e så jäkla kul men så trött jag är. Är helt slut i hela kroppen och skulle nog behöva sova i en vecka men de kan man ju göra senare.
Idag börjar skolan på riktigt igen men kusrintro och en föreläsning, jag tror att den här kursen kommer att bli riktigt rolig och intressant. Så ska man ju snart ut på praktik igen och de känns ännu roligare :)
Får se när jag får tid till de här nästa gång....

Snart helg

Shit vad trött jag är!! suttit hela dagen med Halvkasst så när jag kom hem vid halv sju var huvudet helt bort och hade ingen konsentration alls. Men jag gav mig ut i spåret för att rensa tankarna, så jäkla skönt de va! Så nu är jag som en ny människa igen ;)
De ska bli så skönt med helg och en ledig dag på lördag som ska spenderas på kolmården med fina Emelie, ska bli super kul va jätte länge sen vi sågs så det kommer va mycket att ta igen.
Nu blir det nog en film