28/7

Sitter och laddar för helgjobb, känner eegentligen inte alls för de är riktigt trött men det är bara 6 dagar kvar så sen får jag äntligen lite ledighet innan skolan börjar igen :)
Igår var jag på kolmården med tjejen jag är kontaktperson åt. Riktigt trevligt faktiskt har inte varit där på 100 år och vädret var skapligt eller de kunde ju ha varit bättre på förmiddagenn annars var det rikitgt fint. Och så fick vi ju gratis B & J och de sitter ju aldrig fel eftersom det är den godaste glassen som finns!!
På kvällen drog jag hem till päronen och har tagit de lite lugnt och sytt lite på min klänning. Försökte raka en av katterna också men hon var inte jätte samarbetsvillig så de blev inte jätte mkt klippt men vi gör ett nytt försök ikväll oh hoppas på att de går bättre.
Nu ska jag bara försöka få in lilltrollet innan jag åker och jobbar, han brukar inte vilja komma när man ropar utan dyker upp efter ett par timmar nä han själv känner för de. Annars får jag be momor att åka bort lite senare och släppa in honom eftersom mmma och pappa inte är hemma.

I´m back

Har inte bloggat på några dagar nu. Har varit upptagen med annat och jobbat ganska mycket som vanligt. Men nu är det bara 8 jobbdagar kvar. Så skönt behöver verkligen lite ledighet nu. Så är det bara en vecka kvar tills jag får nya lägenheten :D Skriver på papprena på banken nästa onsdag och då ska jag köpa tapeter och färg också. Ska bli så himla kul och skönt!
Har haft lite kalas också, blev lite tårta och god mat. Jag fick lite grejer jag behöver till nya lägenheten. Så nu slipper jag att lägga pengarna på de själv så då kan jag ju köpa nått annat kul ;)
Idag innan jobbet satt jag och sydde på min klänning nu är det bara att lägga upp den kvar. Jag längtar tills jag får använda den för jag är så himmla nöjd med den. Riktigt stolt faktiskt om man får skryta lite?!!
Nae nu kanse man ska försöka sova även fast det är jäkligt svårt i den här lägenheten och det är inte bara jag som har det så nått fel måste de ju va eftersom det inte bara är jag...

Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know

Ett år äldre och klokare

Idag blir jag hela 22 år, börjar känna mig gammal.... Eller sm jag råkade säga tdill min syster i Turkiet, om en månad fyller jag 20... eller oj jag menade 22 haha XD Blev lite fel där kanske.
Ska ner till stan och fika med Emelie innan jag drar till jobebt så de blir lite sällskap iaf :) Sen ikväll blir de ju utgång woho, de va ett tag sen jag var ute men de blir troligen ganska lugnt eftersom jag jobba imorogn, de känns verkligen ovanligt att säga att jag jobbar :P Jobbar ju för tusan typ varje dag. Men de blir ju som sagt pengar iaf. Men idag hade jg gärn jobbat morgon faktiskt så man kunde ha kommit igång tidigt sen. Men nu är det ju som e är och kvart i åtta är ju faktiskt inte så farligt de kunde ju ha varit 21 istället.
Nu ska jag locka klart håret och fixa lite annant innan jag susar iväg