Utkast: Jun. 30, 2012

Man kan ju verkligen inte låta blir att redan börja planera hur jag vill ha det i nya lägenheten, Den ser ju precis likadan ut i planlösningen som den jag har nu och skulle väldigt gärna möblera på något annat sätt så tankarna snurrar kring möblering. Har även skrivit en liten lista påå det jag behöver med de är inte så mkt och de e skönt att man redan har det mästa. Då är det ju tur att jag fyller år snart och kan önska mig lite då ;)
Ska även fixa till kistan jag byter med mormor som får min så jag kan ha den som bord. De kommer nog bli kanon bra hoppas jag, bara jag får till alla grejer som jag vill på den...
Nu sitter jag och kollar efter en långklänning till begravningen, de finns så mkt men eftersom jag ser en bild framför mig hur jag vill att den ska se ut så är det väldigt svårt att hitta en som passar. Men det är bara att kolla runt tills jag hittar nått som duger.
Nu ska jag sva för jag är döds trött!!!

God morgon

Idag vaknade jag sjukt tidigt men jag låg och slöade lite i sängen tills jag orkade gå upp. Så nu sitter jag och tittar på lite tapeter till lägenheten.
Skulle behöva ha lite smakråd av de jag har hittat sen kanske man ser något annat när man är i affären sen.
 

Fredag

I går kom mamma och pappa äntligen hem från Turkiet. De känns mycket bättre nu när dom är hemma igen.
Så har jag ju hittat en lägenhet när dom varit borta så idag har vi varit på banken och fixat lån så på måndag ska vi skriva på papprena. Blir kul att flytta äveb fast de bara är 50 meter :p Men jag trivs ju bra uppe i vilbergen så de blir nog kanon.
Nu ska jag sova och hoppas på att jag kommer sova bättre nu än vad jag gjort ett tag nu.