Äntligen helg!!

Efter en lång och stressig vecka är det äntligen helg och de kommer bli bästa helgen på länge!!
Igår fixade i alla fall jag och Elle lite mer grejer till våran Australien resa, vi satt ett antal timmar för att överstätta bedömningsormuläret till engelska, de e tur att Elle är bra på engelska i alla fall för annars hade de tagit ännu längre tid än vad det gjorde. Så nu känns resan ännu närmare, vill verkligen åka nu!! Men det skulle va bra at få in lite stipendier också men de e väl bara att hålla tummarna :)
 
Nu har jag precis fixat naglarna innan mormor kommer och ska byta bil eftersom hon är så underbart snäll så jag får låna hennes i helgen, tack älskade mormor!! <3
Kanske skulle vara bra o jag hann med kompliteingen också på exam 2 i förra kursen för att slippa de nästa veckan men ska bara hitta insperationen nån stanns och fatta vad det är man ska komplitera men de lär ju inte dya upp nu. 
Jag måste hinna diska också innan jag lämnar stan för helgen så det är väl bästa at jag sätter fart!!
 
 
Ha en riktigt bra helg allihopa!
Vi hörs och ses i dina drömmar

 

 

Måndag gör jag ingenting...

Fast jag vet inte riktigt om det stämmer, har haft de fullt upp idag.
Började med tt åka till skolan vid 10 och gick på föreläsning, sen blev de att vänta på programansvarig som aldrig dök upp men de löser vi imorgon istället :)
Och i väntan på att Hanna skulle sluta jobbet satte jag mig lite med kompliteringen på grupparbetet så de blir gjort nån gång de också så jag slipper ha den jäkla teknik kursen släpandes efter mig.
När Hanna ÄNTLIGEN slutade jobbet så ofrade jag livet och åkte med henne till Söderköping och dollar store. De fanns mycket fint kan jag taka om men de blev typ bara schampoo och sånt för de va de jag behövde..och så köpte jag såklart skumtomtar, dom första för i år faktiskt och de e ju verkligen de godaste som finns
Så gjorde Hanna och jag god tacopaj som jag suktat efter hela dagen och nu blev den äntligen gjord, jag gör det aldrig till mig själv så de va bra att vi käkade ihop :)
Så avslutade jag denna dag med en härlig promenad innan jag dig i soffan ;)
Nu ska jag titta klart på baksmällan sen måste jag sova så jag kommer upp tidigt imorgon och kan börja läsa till seminariet som är på onsdag
 
Vi hörs och ses i dina drömmar
 
 
 
 
 

Sömnlösa nätter

Har sovit så fruktansvärt dåligt på sistone men speciellt i natt. Det började med att jag låg och a irreterad över att mina ben stacks, det var verkligen dagens ilandsproblem för stunden. Men när jag väl kunde släppa de så började tanarna fara runt i huvudet på mig istället. De e inte alls kul....
Men när jag väl kan somna så vaknar jag väl en gång i timmen och ligger vaken ett tag och grubblar lite till.
Jag vill bara få sova ordentligt lite, iaf en natt eller två. För då sulle jag känna mig som en nya människa och vara pigg och glad. Jag skulle nog få mer motivation till skolan då också om jag fick sova lite.
Men nu är det bara att ladda om för en ny vecka med nya möjligheter
 
Puss och kram skumbanan