Söndag kväll

Haft en ganska soft dag, vaknade skapligt och tittade lite på film innan jag lyxade till morgonen till med att baka scones. Var inte alls sugen på en shake till frukost idag. Drog lite senare ner till stan för att träffa fin Josefine. Vi tog årets sista Halvarsbesök, verkligen hur gott som helst så nu får vi vänta tills i vår med att gå dit igen.
När vi va på stan hittade jag äntligen en smal liten borste som jag vill ha när jag fixar naglarna så man kan måla tunna och små grejer. Så himla bra!! Så nu har jag fixat till naglarna lite, blev inte perfekt men ganska nöjd ändå :)
Sen fick jag lite middags sällskap. Men med vissa människor kan man visa mer känslor säga vad man tänker och jag behövde väll de vid det här laget så det var bra att du ringde och kom förbi. Även fast du kan va dryg så är du bra att ha ibland.
Snart börjar de någon film på 4:an så den har jag tänkt att titta på men de e så himla drygt att de e nyheter efter redan 1 timma... Men de e väl bara att gilla läget.
Ha en riktigt bra kväll, Puss & Kram skumbanan

Effektiv dag

Har hunnit med ganska mycket idag även fast jag var väldigt seg imorse.
Vaknade väldigt tidigt imorse men jag gick upp och fortsatte med dräkten tills på fredag så nu är den fördig :) Himla skönt att slippa tänka på det nu, är så himla pepp vill verkligen ha fredag nu!!!
Sen träffade jag fina Emelie och tig ett varv ute på Ingelsta och fixade lite ärenden och handlade lite mat eftersom det ekade i min kyl ;) Sen blev det några timmars slapp i soffan då jag gjorde klart min halsduk och mössa så nu kan jag äntligen använda det :) De gick väldigt snabbt en veckan för en halduk och en mössa de trodde jag inte eftersom jag har hållt på med ett par sockar i typ 10 år :P
Och idag är det tisdag så tig jag mig såklart i krgen och gick till friskis för att träna lite intervall flex, de e så himla jobbig men as kul!! Men de känns att man har kommit igång med träningen för det är inte alls lika jobbig nu som det var första gången. På väg till träningen gick jag förbi sy och sticka för att köpa garn till mina mormors rutor, har planerat att göra en filt. Men när jag kom hem uppräckte jag att min virknål var för liten så imorgon blir det att införskaffa sig en större så jag kommer igång med den. 
Nu sitter jag i soffan och tittar på ung och bortskämd, jag dör!! Dom kan ju ingenting typ. Hur tusan kommer dom att klara sig när dom flyttar hemifrån om dom någonsin kommer göra de...
 
 

As pepp!

Har hållit ¨på med min kostym till sittningen som är på fredag med temat superhjältar. Ska bli så himla kul och jag är as nöjd med den jag valt att va. Och jag är nästan klar med allt som jag ska ha på mig bara en sak kvar att fixa sen är det klart!! :D
Sen blir jag så trött på människor som inte kan vara ärliga och som inte vågar säga vad de tyker eller vill utan bara skiter i allt!! Så nu fan skiter jag i de här för jag orkar inte bry mig längre... Men det är äl min vanliga tur som spökar..
Imorgon ska jag iaf få träffa en kär vän, ska bli kul! :) Så blir de så klart ett pass intervall flex på kvällen de kan man ju inte missa ;)
Nu är det nog bäst att sova så jag vaknar skapligt imorgon så jag hinner städa och sy klart min kostym.
God natt världen