...

Jag älskar verkligen vädret som har varit de senaste dagarna, så himla härligt med sol och se hur snön börjar att smälta bort och istället är våren på ingång. Det peppar mig verkligen till att komma igång ordentligt med träningen också.
Idag blev det ingen morgonpromenad, ska träffa Emelie sen och ta en sväng med henne istället så ska jag gå ner till stan sen så jag tyckte att det fick räcka ;)

Då var träningen igång

Äntligen har isen börjat att smälta så att man kan börja springa istället. Så min vanliga morgonrunda idag kunde jag jogga/ gå runt. Jag vågar inte riktigt springa på alla ställen för det är bara is på vissa delar och skulle jag springa där skulle jag ramla och slå ihjäl mig.
Men det är skönt att det börjar bli bra väder för att kunna springa igen iaf :)

...

Det känns förjävligt att du vet precis hur du ska köra över mig varje gång, men förhoppningsvis så kommer det här göra mig starkare i framtiden det känns inte som det nu bara...
Jag har ett liv och jag trivs väldigt bra med det och jag tror att det sticker i dina ögon och därför måste du sätta nått emot som får mig att falla ner igenn är jag har klättrat upp.
Men jag ska visa dig att jag kan nå precis vilka mål jag vill och komma så långt jag vill i livet.
 
So fuck you