Ännu en härlig dag

Vaknade tidigt av att solen lyste upp rummet. Det är riktigt skönt att vakna till strålande sol även fast klockan kanske inte var så mycket men det ger mig bara en längre dag med många olika möjligheter.
Jag började dagen med en härlig promenad i det fina vädret, väldigt skönt att börja dagen med det. Sen får jag se vad den här dagen har att erbjuda men den lär spenderas ute i solen :)

Härliga sommar!!

Jag mår så himla bra av värmen som har kommit, så fort det är sol och vackert väder så piggnar jag alltid till lite och livet känns mycket lättare :)
 
Igår var det sista dagen i skolan på minst ett år, för i måndags tog jag beslutet om att ha minst ett års studieuppehåll av olika anledningar och det beslutet känns verkligen jätte bra. Medans alla andra firar att dom har fått sommarlov så firar jag livet som arbetslös ;) Men jag håller på att söka jobb för fullt så jag hoppas att det dyker upp något snart :)
Men jag älskar verkligen mina vänner och familj som stöttar mig i det här beslutet och som tror på det jag gör, tack för att ni finns! <3
 
Igår så blev min andra klänning färdig, det var lite pyssel med den och jag var till en början lite tveksam till om den verkligen skulle bli bra men jag blev sjukt nöjd!!! Den råkade dock bli lite kortare än vad jag tänkt mig då jag råkade klippa av lite för mycket, men det ska nog funka ändå ;)
 
 
Mitt andra mästerverk
 

Nytt i garderoben

Jag har ju varit sugen på att sy ett ag och jag har börjat på ett lite större projekt som kommer att ta ett tag men jag vill göra något som inte tog så lång tid och som jag skulle kunna använda på en gång. Så igår när jag inte kunde sova låg jag och tänkte ut en klänning som skulle gå snabbt att sy. Så idag när jag åkte hem från mina föräldrar tog jag svängen förbi stan och köpte de grejer som jag behövde till klänningen och vips, 3 timmar senare var den färdig och jag är riktigt nöjd ;) Så imorgon ska jag köpa mer grejer till att sy en till men den kommer nog ta lite längre tid för det tyget är lite svårare att sy med. Så himla kul att börja sy igen, det fr mig att tänka på lite annat en stund :)