Dunder trött

Fy tusan vill inte alls gå upp även fast klockan har ringt. Men det är väl bara att ta sig i kragen och göra det. Blir frukost, tejpning av fot sen är det bara att åka mot jobbet. Fast jag har en ganska kort dag och det känns inte helt fel faktiskt :)
Efter jobbet är det dags att träffa min PT innan det bär av mot stan för att träffa Josefine. Det var ett tag sen sist så det ska bli riktigt kul att ses.

Det är väl bäst att gå upp från den här sköna varma sängen innan jag somnar om...

Dödsdömd

Fick veta att jag har hälsporre, så ingen löpning för mig på minst en månad. Jag kommer verkligen krypa ur skinnet, det kryper i kroppen redan nu och det är bara första dagen. visst jag kan cykla eller köra crosstrainer istället för konditionens skull men det är ju så sjukt tråkigt. Men det är bara att göra det ändå och se glad utUppe med tuppen

Stolt över mig själv som tog mig upp vid sex och åkte till gymmet. Men vad gör man inte för att få träna när man inte hinner efter jobbet i eftermiddag. Det var riktigt skönt faktiskt så kommer nog fortsätta med det tror jag för då har man ju hela dagen kvar sen.
Nu är det frukost som gäller innan det är dags att åka mot jobbet

Puss & kram skumbanan