Reafynd

Tog ett varv på rean idag och fyndade två godbitarHärlig träning

Idag var vi i Linköping på förmiddagen och då passade Krille på att köpa sig en cykel.
Så direkt när vi kom hem så kastade vi på oss träningskläderna och tog cykel som dagens träning.
17km blev det, jag hade gärna cyklat längre men vädret var ju inte på topp och tur hade vi också för vi hann precis hem innan åskad började dundra ordentligt även fast det inte höll i sig så länge.
Så det var väl tur att vi inte cyklade längre än vi gjorde för man vet aldrig vart blixten slår ner.

Söndag

Vaknade runt halv sju imorse utav att jag var dyngsur pgs värmen så det var lika bra att gå upp och kasta på sig träningskläderna och ge sig ut på en pw innan frukost. Innan jag kom ut tyckte jag att det såg lite småkallt ut utomhus men gick ändå i bara linne och tur var väl det för det var betydligt varmare än vad det såg ut att vara. Efteråt dukade vi lite mysfrukost vid köksbordet och bara tog det lugnt en stud.När vi kände oss färdiga fixade vi till oss och åkte till Mio för att titta på soffa. Så nu har vi beställt en soffa som kommer lagom tills vi flyttar så det blir perfekt.Men jag skulle gärna vilja ha den redan nu faktiskt....Så här ser den ut fast våran är lite mörkare än den på bilden.
Och nu sitter jag på jobbet och jobbar 13-21 känner att jag bara vill hem för jag mår tusan inte bra i den här värmen när jag jobbar.