Vecka 17

I lördags gick vi in i vecka 17 och det börjar närma sig halvvägs. 
Jag har fått problem med ryggen/svanken och höfterna (foglossning) vissa dagar har jag knappt kunnat gå.  Så nu har jag kontaktat sjukgymnasten så jag ska få komma redan imorgon och gå en rygg- och bäckenkurs. Jag hoppas verkligen att jag kan få lite tips om övningar och vad jag ska tänka på så jag kanske kan få slippa lite utav den här värken. 
Annars tycker jag att allt känns bra och flyter på och magen växer så det knakar. Så det börjar bli lite jobbigt med kläder när man ska iväg 😜


Hemma

Efter 10 timmar på akuten inatt fick vi åka hem imorse vid 6. Jag fick ta en hel del prover och även göra lite andra tester så nu är mina stackars armer sönder stuckna. 
Alla prover och tester var tipptopp, de var till och med bättre än vad de brukar vara hos gravida ✌
Så det känns ju toppen att det inte var något allvarligt, men jag är glad över att vi åkte upp så vi fick det kollat. 

Andningen är fortfarande väldigt ansträngd så det känns sjukt jobbigt faktiskt. Men vi skulle hålla lite extra koll på det och höra av oss om det inte ger med sig. Jag ska också fortsätta med dubbel dos av min astmamedicin och även börja ta bricanylen dagligen. 

Jag känner väl lite sisådär med mediciner när man är gravid med både BM, astmasköterskan och läkaren sa att det är bättre att ta astmamedicinen så jag inte mår dåligt, för mår jag dåligt så gör ju även grodan det. Då väljer jag ju självklart att ta en ändå så pass viktigt medicin för mig för att jag ska orka med och nå bra. Akuten

Under dagen har min andning blivit sämre och nu ikväll har den varit väldigt ansträngd och värk i bröstet. Så efter ett samtal med 1177 och i samråd med mamma beslutade vi att åka upp till akuten. Eftersom vi har blodpropp i familjen så tar vi hellre det säkra för det osäkra. 
Så nu ligger vi här och väntar på provsvaren. Får hoppas att det inte är nått så vi får åka hem snart