Härlig torsdag

Den här dagen skulle enbart ha ägnats åt plugg men förmiddagen bjöd istället på fika i Söderköping med Amanda och Josefine. Det blev även ett besök på dollar store men där hittade jag endast duschkräm så inget roligt där inte. 
På eftermiddagen kom bästa Emelie förbi en sväng och vi pratade en massa skit och så tog vi oss en sväng på stan toppat med an varsin frappino. 
När jag gjort allt det roliga kallade verkligen plugget och jag fick nog 1 sida skriven iaf så nu är det 2 sidor kvar och skiten ska in imorgon så jag känner mig en aning stressad kan jag medge. Men jag har ju haft det roligt idag iaf 😉

Tisdag

Ligger här i sängen och mår inte alls bra, jag mår illa och är helt slut i kroppen.  Så är jag stressad över skolarbetet som ska vara klart tills på fredag. Jag ska ligga kvar en stund till och se om det blir bättre så jag kan skriva sen. 
Jag har ju två busfrön som gillar att mysa iallafall ❤

Dag 4/91

Idag har det varit en riktigt jobbig dag, jag har haft grymt svårt att äta och bara tanken på mat får mig att må illa och vilja spy. Jag kämpade i mig både frukost, lunch och mellanmål men sen tog det totalt stopp. Jag mådde bara dåligt och det jag fick i mig var en morot och tre smörgåsrån. 
Jag tror att det kan ha att göra med storleken på portionerna,  dom är grymt stora men det ska dom tydligen vara för att hålla igång förbränningen. 
Jag hoppas att det känns bättre imorgon och att jag får i mig all mat jag ska, imorgon är det även första invägningen och mätningen vilket känns spännande...