Vuxenpoäng

Efter att ha pratat om att skaffa en brandsläckare ett tag, tog vi idag äntligen tag jag saken och åkte och köpte en. Kanske inte det roligaste att lägga pengar på men ack så bra det är att ha om olyckan är framme 

Vätska

De 2,5 senaste veckorna har jag samlat på mig en heldag del vätska i kroppen. Det märktes först på mina fötter, sen kom händerna och nu börjar det även synas i ansiktet.  4kg har vågen gått upp på två veckor och det känns inte alls kul men samtidigt så vet jag ju att det kommer att försvinna väldigt fort när grodan väl har kommit sen. 
Jag har ändå klarat mig väldigt länge, endel blir ju svullna redan i vecka 30 om inte ännu tidigare så jag får väl ändå vara tacksam.  

Jag vet att jag borde använda stödstrumpor men jag kan inte ta på mig dom själv för tillfället då jag har så ont i mina händer och har jättesvårt att greppa och ta i. Krille försökte hjälpa mig på med dom imorse innan han skulle till skolan, men det gick inget vidare för honom haha, men han försökte i alla fall ❤

Tisdag

Förmiddagen var lugn och jag bara chillade för att orka med resten av dagen. Vet jag att jag ska iväg så försöker jag ta det lugnt innan så jag orkar bara pigg när vi åker iväg.  

Vid 14 hade vi tid hos barnmorskan och allt så bra ut. Dock var grodan lite bångstyrig när hon skulle lyssna på hjärtat. Det slog lite fort först så vi fick vänta lite så barnmorskan kunde lyssna igenom för att vara riktigt säker på att allt var som det skulle trots att hon inte var orolig för att något skulle vara fel. Så jag fick ligga där ett tag så grodan fick lugna ner sig men det kände hen inte alls för och fortsatte att böka runt där inne i magen.  Men efter mycket om och men så fick varnmorskan äntligen in en alldeles normal puls.
Inte för att jag var orolig men det känns ändå bra att hon väntade tills hon fick in en normal puls.
Men jag tror minnsann att det bor en envis liten bebis inne i magen 

Efter besöket hos barnmorskan plockade jag upp Amanda och styrde bilen mot Linköping. Där tog vi ett varv på ikano och ikea och bara tittade runt lite. Det är skönt att få komma iväg på en liten tripp och se något annat än bara Norrköping.