Förlossningen

Sammandragningar har fortsatt och imorse gjorde det så ont att jag inte kunde stå upp. Så jag ringde kvinnokliniken och fick prata med en barnmorska som i sin tur bad min barnmorska ringa upp mig. 
Efter att ha pratat en stund och fått förklara hur jag känner så rekommenderade hon mig att ringa förlossningen.
Sagt och gjort, dom bad mig att komma upp för att göra en kurva på grodan eftersom jag knappt hade känt några sparkar sen igår och för att kolla så inte tappen var påverkad av sammandragningarna. 
 
Allting dig tack och lov bra ut så det är inget att oroa sig för i nuläget, men blir det värre ska vi höra av oss. Så förtillfället bor jag på min värmedyna för det hjälper iaf mot värken i ryggen så får vi hoppas på att det lugnar ner sig snart. För det är inte superkul att vara på jobbet och inte känna sig helt hundra och att inte kunna vara den närvarande pedagog som jag vill

Vecka 30

Igår gick vi in i vecka 30 så nu är det 10 veckor kvar tills vi får träffa våran skatt. 10 veckor är som ett sommarlov och hur fort brukar inte sommarlovet gå?! Så snart är du här hos oss våran lilla groda ❤
Grodan är nu 36 cm lång (liten) och väger kring 1.5 kg så den växer så det knakar. 

Jag börjar känna mig som en flodhäst haha och värre kommer det bli, får väl se vart detta slutar 🙈 Jag har börjat få sammandragningar så vissa stunder krampar det i magen och värken i ryggen har suttit i sen igår kväll. Blir det värre får jag väl ta och ringa trots att jag helst inte vill. 



Familjetradition

Idag har jag och pappa varit och hämtat vaggan som grodan ska sova i första månaden. Både min pappa, farbror, jag, mina syskon och mina kusiner har sovit i den. Så självklart ska även grodan få göra det.