En färgklick

Innan jul köpte vi en tripp-trapp stol till Frejas, den var lite sliten  och behövde lite färg för att bli glad igen. 

Och nu äntligen är den färdig! Den fick bli rosa, en liten färgklick till allt vitt vi har här hemma 

Systuga och bebismys

I ett par dagar har jag ägnat mig åt att sy lite kläder till kompisens lilla bebis som bara är ett par veckor. Jag hade redan börjat för ett par veckor sen men inte lagt så mycket energi på det, det är ju så mycket annat hela tiden. Sen älskar jag ju att sy men Freja går ju självklart före alla dagar i veckan! 

Men så för några dagar sen hörde hon av sig och ville ses och det är väl självklart att vi ville komma och mysa med lilla Ludvig. Så då blev det eld i baken på mig, så onsdags blev det både ett par byxor, en mössa och en dreglis gjord.

Så idag har vi varit ute på landet och bebismyst, Feja var inte så jätte imponerad men jag tyckte det var desto mysigare.
  

Jag blev supernöjd med resultatet och jag hoppas även att den nya ägaren är nöjd

Planering

Igår var vi och köpte vinterkläder åt Freja som vi planerar att hon ska ha nästa vinter. Spurtar hon inte allt för mycket på längden kommer de att sitta som ett smäck. 

Det kändes väldigt bra för plånboken också måste jag säga, halvapriset och tag två för en på alla reavaror. Så vi betalade 300:- för en jacka och täckbyxor. Perfekt pris måste jag nog säga