Nu går det undan

Här om dagen skrev jag att Freja inte riktigt knäckt koden hur man kryper framåt, glöm vad jag sa! Nu kryps det både framåt och bakåt. Än går det inte så fort men det tar nog bara några dagar som kommer det gå undan när hon kommer. 


Nästa steg hon börjat med är att hon har börjat stå korta stunder utan stöd. Alltså hjälp, när blev hon så här stor?! Snart springer hon omkring här hemma och den där lugna stunden i soffan man kan ha nu är förbi 

Matvägrande tjej

Sen en vecka tillbaka har Freja vägrat mat, hon har fått i sig sin gröt morgon och kväll och ibland hsr hon verkstad ha någon klämmis eller frukt mitt på dagen annars vägrar hon och blir skitförbannad bara man försöker eller erbjuder något att äta. 

Hon tar inte heller flaskan så det är tusan inte lätt just nu. 
Men igår fick hon testa vällingklämmis som vi just nu buzzar och den gick hem faktiskt. Jättesmidigt eftersom hon inte tar flaskan och toppen att hon fick i sig något. 
Så nu blir det nog att köpa hem ett litet lager vällingklämmisar så det fins utifall inget annat går hem hos fröken. 

8 månader

I lördags blev vår älskade Freja 8 månader, tiden går ruskigt fort!

Det är så mycket som hänt på de här 8 månaderna, hon utvecklas verkligen från dag till dag. Nu håller hon på och lära sig krypa, det går jättebra baklänges men framåt har Frejabus inte riktigt kommit på än och blir skitarg varje gång det inte går dom hon vill, haha älskade unge ❤ Men snart tror jag att hon knäcker koden faktiskt. 
Sen tränar vi även på att gå och att hålla balansen och det börjar gå riktigt bra nu faktiskt, så vi får väl se hur det ser ut med gången om en månad