Gott nytt år

2015 närmar sig slutet och det nya året firar vi in här nere i Turkiet. Vi kom ner hit i tisdags kväll och stannar en vecka. Vädret är tyvärr ganska tråkigt men det är bättre än hemma iaf. 
Hoppas att ni får en toppen kväll där hemma 

Biomys

Nu ligger vi ner bäddade under våra varma och sköna täcken efter att ga tagit oss hem från bion i snörusket. Vi har varit och tittat på En man som heter Ove. Hur bra som helst!! Den var både rolig och lite ledsam så det var verkligen en toppen film, så går du i tankar om att gå på bio så rekommenderar jag verkligen att gå på den filmen. 

Vecka 21

Idag knallar vi in i graviditetsvecka 21 och vi har även passerat halvvägs. Nu är bebis lika stor som ett granatäpple så lillen växer så det knakar. De senaste dagarna har magen gptt från att ha varit ganska mjuk och fluffig till att bli stenhård på bara ett par dagar.  Det är ganska häftigt hur kroppen anpassa sig och ställa om sig så snabbt.    

Ikväll har även Krille fått känna de första sparkarna från grodan. Han smörjde in min magen med lotion och sjöng lite och det gillade tydligen lilla grodan och gav ifrån sig lite sparkar, hur mysigt som helst! Men än sålänge har vi en ganska lugn bebis som inte sparkar så mycket, men det kanske ändrar på sig.