Resultat

Nu är 9 dagars kickstarten över och jag har fått ett resultat jag är supernöjd med. Kunde dock tappat 300g till för att nå delmål ett i min viktnedgång. 


Resultatet:
-4.4kg 
-10cm över naveln 
-27cm på hela kroppen 

Det går inte alls varit så jobbigt som jag först tänkte och de här dagarna har gått så oerhört fort. 

Det har inte alls varit så jobbigt som jag först tänkte och de här dagarna har gått så oerhört fort. 

Den riktiga utmaningen kommer nu när man inte har ett koncept att följa. Men jag känner att jag fått den motivation jag behöver för att kunna fortsätta min resa mot min målvikt.

Dag 4

Idag är det dag 4 med C9 och det känns fortfarande riktigt i kroppen. Jag känner mig både pigg och motiverad till att fortsätta med en bra livsstil efter de här 9 dagarna. 

Om jag inte varit motiverad innan så borde jag definitivt blivit det imorse när jag ställde mig på vågen. Jag säger bara WOW vilket resultat på 3 dagar!! Jag kanske når mitt första delmål fortare än vad jag hoppats på och det skulle ju vara så underbart!! 

Igår på dag 3 fick jag äta den första måltiden efter 2 dagars fasta. Och det var verkligen ett hallelujah moment. Så jäkla gott det var och så himla bra jag mådde efter den måltiden. 

Nu är det bara att kötta enda in i mål


Kickstart

Igår körde jag igång med en riktigt kickstart för att rensa kroppen skit och för att förhoppningsvis bli av med både sötsug och överflödigt fett och vikt. 


Första dagen gick riktigt bra och jag kände mig oerhört pigg faktiskt. Jag hade räknat med att va trött faktiskt men icke sa Nicke, kunde inte ens somna igår för jag kände mig så full av energi. 
Självklart är jag hungrig men jag blickar framåt och imorgon får jag äta en måltid och det är ju inte alls långt borta. 
Får se hur den här dagen kommer att kännas....