Snilleblixt

Jag har varit sugen på att sy ett tag nu och igår kom jag äntligen på vad jag ska sy för någonting. Är så himla sugen på att komma igång nu. Så nu har jag verkligen en morot som jag kan använda för att bli färdig med skolan så jag får börja sy någon gång. Men vad det är tänker jag inte berätta föräns det är dags att börja sy ;) Det kliar verkligen i fingrarna nu så det är väl bara att sätta fart så jag blir färdig någon gång :)

...

Igår landade äntligen min syster hemma hos våra föräldrar och det är grymt skönt!!
Så igår mumsade vi på god smörgåstårta och det satt ju inte helt fel i magen om jag ska vara ärlig ;)
 
Idag är det plugg på schemat och jag satsar på att iaf hinna skriva färdigt halva uppsatsen för det skulle vara jäkligt skönt så har man hela helgen på sig sen och skriva andra halvan. Så kan man ju ha några dagar ledigt också innan det är dags att opponera på de andra arbetena.
Men jag har ju världens bästa och mysigaste pluggkompis som hjälper mig iaf!
Och det är ju verkligen ett grymt pluggväder för man känner inga krav på att man måste gå ut när det regnar så nu kan jag ägna hela dagen åt att skriva.
 
 
 

11 måndader senare

Idag kommer äntligen min halvt handikappade syster hem efter att ha varit i Australien och Malaysia i 11 månader.
Det har varit mycket krångel med hennes hemresa och hon skulle egentligen ha kommit igår men eftersom man tydligen kan sälja mer biljetter till flyget än vad det finns platser så fick hon vänta ett dygn. Trots att hon verkligen behöver komma hem och får sjukvård eftersom dom i Malaysia inte kan sköta en bruten arm eller hantera sår som man ska.
Det ska iaf bli skönt att hon äntligen kommer hem för nu den sista tiden har jag faktiskt saknat henne sjukt mycket, jag tror att vi behövde vara ifrån varandra ett tag för att inse att vi faktiskt kan sakna varandra.
Så nu ska jag skriva järnet på min uppsats så jag hinner hem till mina föräldrar innan dom kommer dit.