God fucking morgon

Jätte kul verkligen att vakna kvart i 6 av ett jäkla sms som ändå bara får än på dåligt humör... Det känns verkligen som en bra start på dagen, NOT! Jag får hoppas på att dagen kommer bli bättre än så här iaf.
Nu sitter jag och väntar på att de ska komma och kolla på badrummet, det är någon 2-års kontroll som ska göras eftersom dom bytte stammarna för 2år sen.
När de är fixat måste jag ner till skolan och scanna om boken eftersom jag det största klantarslet tydligen lyckades med någonting sist så hela boken inte kom med, men det är bara att se glad ut och göra det en gång till för det finns ju inget roligare att göra än att scanna böcker ;)
Och idag ska jag äntligen få åka hem till min familj så när jag har fixat allting som jag ska så styr bilen mot Ringarum för att fira påsk. Det ska bli grymt skönt att få komma hem lite! :)

GRRR!!!

Att vissa personer kan få än att bli så sjukt arg!! Vill inte lägga energi på det men de går tusan inte att låta bli när folk beter sig som idioter...
Tillslut kommer du stå där utan några vänner utan att fatta vad som hänt. Nu har du förlorat en av dom...

Blä!!

Vaknade med världens huvudvärk i morse så det blev inget jobb idag. Jag har aldrig haft så här ont i huvudet förut, jag kan knappt röra mig och har sjukt ont i ögonen så jag kände att det var bäst att stanna hemma och inte köra bil när jag mår så.
Men samtidigt som jag har så sjukt ont har jag inte ron till att ligga stilla heller....
Nu ska jag hälla i mig vatten och hoppas på att det blir bättre för den jävla alvedonen funkar ju inte!